1.23.2006

Hui, sols unes notícies

Com que ja tenim Estatut, hui no diré massa. Però sí faré esment d'algun fet puntual.
1r El general Mena Aguado és dut als tribunals per un advocat de Catalunya. Què es pensava aquest home? El general Mena Aguado, segons aquest advocat, ha comés un pressumpte delicte de provocació, conspiració i proposició a la rebel.lió militar. Bé, el jutjat d'instrucció núm. 3 de Sevilla haurà de dir la seua. Però, segons l'advocat (no vol aparéixer als mass media), "la literalitat i l'ànim del discurs és delictiu".

2n Martí Gasull, de la Plataforma per la Llengua, és de justícia que s'haja aconseguit que el coneixement de la llengua siga un deure i, per tant, un requisit per a tots els funcionaris. A veure si aquestes caps privilegiats del PPCV, que tant estimen la nostra llengua (per això no l'usen, clar!!!), en prenen nota i fan el mateix ací, al PV.

3r. Hi ha hagut un atac "blavero" a la llibreria 3i4 de València. Fet que ha estat qualificat com a "FEIXISTA" per l'editor Eliseu Climent i ha afegit que i cite textualment, "el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, està finançant grups secessionistes lingüístics".

4t Hi
ha països nuclears molt més perillosos que l'Iran i no se'ls amenaça, ha dit el periodista britànic Robert Fisk, corresponsal del periòdic The Independent al Pròxim Orient. No dic res més sobre el perill nuclear. Ja sabem com va anar amb les armes de destrucció massiva.

5é La llei del menor proposa més severitat amb la violència dels menors. Ara els assetjadors (el que s'anomena "bullying") hauran de canviar d'escola o institut OBLIGATÒRIAMENT.

6é Us recomane un llibre del periodista valencià Francesc Viadel. El llibre és No mos fareu catalans. Història inacabada del blaverisme. Llegiu-lo i ja em direu alguna cosa.

7é BONA NIT, FINS DEMÀ.

2 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

No sé quin company deu ser (bo, sí m'ho pense) però l'important és el fet: entrar en una llibreria i tirar llibres al terra és una prova molt evident de (i seré suau) la incultura d'aquest impresentables "blaveros i feixistes".
Mira, el sr. Mena ja tindrà el que diga el tribunal de justícia de Sevilla. Sols ho feia saber. Però, vulgues o no, feia una crida no molt democràtica. Ara, clar, no és el mateix SER DEMÒCRATA que VIURE EN DEMOCRÀCIA.
Respecte a Irán, m'importen les vides humanes: i a l'Iraq ja van pels 100.000 morts. Si tan espavilat era qui tots sabem, per què no es va carregar (el vostre llenguatge és eixe, crec) el dictador.
I això que ni ERC no vol l'estatut, ja ho veurem... Però, dis-me dia i hora en què la vostra nació es trenque... serà un moment MOLT MOLT MOLT HISTÈRIC... ah, perdó, volia dir HISTÒRIC. Bo, i per hui, ja prou.

DE TOT UN POQUET ha dit...

Sí, a mi sí, perquè jo no sé nadar... i clar morir tan jove... doncs no m'abelleix.
Au, a passar-ho bé. Ah, i a vore quan eixe col.laborador que tens Carlos a.e. escriu alguna coseta...
Salut a tot el món!!!!