2.19.2006

GESTIÓ I DEMOCRÀCIA


Arran de la mala (al meu entendre) gestió del govern del PP al País Valencià vull deixar per escrit algunes reflexions.

Les valencianes i els valencians estem hipotecats. Sí, no pensen que em referesc a les hipoteques de la casa, la segona residència, el cotxe de cada un de nosaltres. No, ni molt menys. Cada u sap on es penja el cresol a sa casa. Em referesc a la hipoteca que tindrà el govern que isca de les urnes el mes de maig de 2007. Com qui diu, d’ací quatre dies. Dels 16.164 milions d’euros que deu l’actual govern, en deixarà uns 13.599 per al govern del 2007. Alguns d’aquests diners vencen després de l’any 2020. Un futur negre, molt negre. Sols pensem un moment en CIEGSA, La Ciutat de les Arts i les Ciències, IVEX o l’Agència Valenciana de Turisme.
I davant d’aquesta realitat què fa el President Camps de golf , atrapat en el dèficit que li ha deixat el seu amic Zaplana? No res, o millor dit, sí, empitjorar-ho tot. I deixar-nos a moltes valencianes i molts valencians sense veu a les Corts Valencianes. La barrera del 5% que evitarà, segons González Pons, que els catalanistes estiguen presents en el nostre parlament. Quina barra! Com es pot dir una cosa així i seguir fent vida normal. En un país normal això no passa. Sr. González Pons, sóc un ciutadà que, per la seua barrera del 5%, no té veu al Parlament Valencià. M’agradaria deixar ja de ser valencià dels que vostés (PP) i els altres (PSOE) ens han deixat ja fa anys sense veu a les Corts Valencianes. Espere també que no em deixen sense vot perquè al pas que anem tot pot passar. O no?

1 comentari:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Sí, però és la realitat i la gent que tenim a la nostra terra. Què hem de fer? Almenys, que no ens deixen sense vot i, a ser possible, sense veu...