5.07.2008

NO AL JULIOL


Ací teniu un correu que m'han fet arribar arran de l'intent de la conselleria d'ducació (GV) de fer classes al mes de juliol als cursos 3r i 4t d'ESO... Podeu reenviar-la (si ho considereu oportú)


Estimats companyes i companys, no podem perdre més temps!

El govern valencià ja ens ha portat una altra vegada a l'enganyifa amb el seu nou decretazo.Els afectats serem els professors de matèries instrumentals ( valencià, castellà, matemàtiques ) i anglès.En un primer any, en caràcter voluntari, serà el propi centre qui decidirà fer o no classes una quinzena de juliol... però si CEDIM en aquest primer apropament no sabem on podrem arribar.


Es crearà un enfrontament doble:

Entre els propis companys que es voran recompensats per unes primes en forma de crèdits ( bé per promocionar, bé per possibles concursos de trasllats... ) NO podem deixar-nos fer 'xantatge'.Per una altra banda respecte dels altres companys de matèries que no hauran de passar per este PRIMER intent d'acostar-nos a l'escola una vegada acabat el període lectiu.


CAL recordar que: NO cobrem en funció de la titulació que tenim... més bé tots cobrem igual per tant ens hem de sentir solidaris amb els companys que estan afectats en esta primera instància. NO cobren els qui fande tribunals opositors o de proves pau??????


Seria convenient: 1)parlar amb els companys del teu centre

2)cridar al representant d'algun sindicat perquè us informe en el vostre centre 3)prendre les mesures que considereu oportunes , fins i tot un claustre extraordinari

4) fer arribar un escrit o protesta al govern valencià, sentir-nos solidaris amb tots els companys ( tard o d'hora tu seràs el següent ),

5)no mostrar una postura tan aburgesada com la dels darrers anys.


pensa que altres funcionaris com els de justícia fan vagues i obtenen resultats, no deixar-nos portar per les possibles respostes dels sindicats i pensar que si tots ens sentim forts podem aconseguir-ho.

DIGUES NO AL JULIOL!!!!!!!

DIGUES NO ALS REFORÇOS!!!!!

(fes-ho arribar a TOT el professorat que treballe al País Valencià)