3.05.2018

Hem arribat a un acord puede contar conmigo no hasta dos o hasta diez sino contar conmigo (M.Benedetti) 02/03/2018 L’Associació de Veïns i Veïnes del Cabanyal Canyamelar i la Plataforma Salvem El Cabanyal –Canyamelar – Cap de França, s’han reunit este matí amb el regidor d’urbanisme, Vicent Sarrià, i amb el redactors del Pla Especial del Cabanyal – Canyamelar.

  LOGO AV CABANYAL (1)ASSOCIACIÓ DE VEÏNES/S DEL CABANYAL CANYAMELAR   i 
   
LogoPlataforma colorPLATAFORMA SALVEM EL CABANYAL – CANYAMELAR - CAP DE FRANÇA       

...
usted sabe                                                                Hem arribat a un acord
puede contar
conmigo
no hasta dos
o hasta diez
sino contar
conmigo (M.Benedetti)                                                               02/03/2018                           

L’Associació de Veïns i Veïnes del Cabanyal Canyamelar i la Plataforma Salvem El Cabanyal –Canyamelar – Cap de França, s’han reunit este matí amb el regidor d’urbanisme, Vicent Sarrià, i amb el redactors del Pla Especial del Cabanyal – Canyamelar.
Ha estat una reunió en la que s’han explicat els procediments i intensions de les diferents parts, arribant a una situació d’enteniment.
El tècnics repensaran les actuacions previstes  a les unitats d’Execució 1 i 2 (parc Dr. Lluch, camp de futbol i pistes tenis) per tal de respectar les zones verdes consolidades i esportives en us. Hem trobat una disposició professional molt positiva per enfrontar el futur del planejament, ganes de treballar i trobar la millor solució possible a una qüestió tan difícil com es el planejament urbà.
Les associacions hem defensat, una vegada més, la nostra proposta respecte de les zones verdes i esportives. Posant de relleu que la participació ciutadana, quan és escoltada i tinguda en consideració, va a fer possible un bon planejament. Que una vegada superades les dificultats de comunicació que han sorgit en les últimes setmanes, tenim confiança en les aportacions que es faran des de l’equip tècnic .
Agraïm especialment l’esforç i el treball  que ha fet el regidor Vicent Sarrià, per tal d’arribar a una eixida a les problemàtiques sorgides entre el veïnat i l’equip redactor. La participació ciutadana funciona quan els polítics que gestionen l’administració escolten a la ciutadania i fan un esforç per entendre la realitat viscuda des dels barris.
L’equip redactor ens mostrarà en unes setmanes alternatives de planificació referents a les UE-1 i 2.
Aturem l’arreplegada de signatures per a Suggeriments.
Encara que la problemàtica reivindicada està solucionada  presentarem suggeriments aprovats a l’assembles del 27 de febrer i les signatures arreplegades fins hui. Encara que tindran  tan sols una finalitat testimonial. Aturen l’arreplegada de signatures entre el veïnat a partir d’aquest moment.
Ben cordialment
Associació de Veïnes/s Cabanyal Canyamelar      i    Plataforma Salvem El Cabanyal Canyamelar Cap de França
Web Salvem el Cabanyal        Twitter       Facebook